obal alba

3x CD Bongo

BONGO

Indies Scope / 2000
Žánry: dětské
BONGO3
CDSkladem: 0 ks 499 Kč
dočasně nedostupné

O ALBU

Zaplatíte pouze 2 CD a dostanete všechny 3 CD:

Písničky kluka BomBarďáka

Bongo BomBarďák

Bongo BonBoniéra

 

Unikátní nabídka jak si pořídit tuto skvělou serii alb pro děti za zvýhodněnou cenu. Svěží a vtipné texty a výborná hudba. Nabídka je časově omezena (do 3.6. 2013)



 obal alba Písničky kluka BomBarďáka


 

Kreslený 3B BomBarďák není žádný zelenáč. Razantně vstoupil do virtuální kapely 3B, aby následně založil kapelu, která nese jeho vlastní jméno. A hned ze tří muzikantů udělal BomBarďáky, kteří natočili vtipné, svěží a rozpustilé album. Kapelu provází od počátku nadsázka a BomBarďácký názor: „Hudba nemá styly, hraj, co je Ti milý.“ A tohoto názoru se kapela důsledně drží a dodává „Skákej, dokud je ti do skoku.“ Což se při poslechu nahrávky či návštěvě představení stává dost často.

 

 

obal alba Bongo BomBarďák


 

Nové album Bongo BomBarďák, za kterým stojí animované trio 3B, navazuje na úspěšnou „jedničku“ Bongo BomBoniéra. I tentokrát si kapela 3B (Best Boy – kytara, zpěv / Bibi - basa / Bongo - bicí) přizvala několik kamarádů, aby jí s nahrávkou pomohli. Na albu tak najdete písničky od kapel, jako je Jablkoň, Obří broskev, Poletíme?, Yellow sisters, Žamboši, Květy, Slávek Janoušek, Karolína Kamberská, Okrej a další, celkem jich je na albu osmnáct.

 

 

 

obal alba Bongo BonBoniéra



3B je trio (Bibi, best Boy, Bongo), které představuje kolekci písniček určených pro děti a jejich rodiče. Na albu je sedmnáct písniček, ve kterých se mlsá čokoláda, cestuje po celém světě, hledají se štěňátka, slaví se narozeniny, dozvíte se koho otravují komáři, co žere pračka, kdo zasednul na louce kobylku nebo usnul u počítače, rapuje se s tučňáky, dozvíte se jak to dělají lidé z národa Čanki a na závěr usnete s ukolébavkou z Walesu. Triu 3B vypomohli na albu Jablkoň, Radůza, Čankišou, Tata bojs, Žamboši, Hm...,  a řada dalších.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT Dětské

INDIES SCOPE
© Indies Scope

IČ 17591864     /     Cejl 825/20, Zábrdovice, 602 00 Brno