obal alba

SUPER TUZEX BROS.

SCISSORHANDS

X Production / 2024
Žánry: alternative, rock
XP053
CDSkladem: 3 ks 350 Kč

O ALBU

Album Super Tuzex Bros je jako štípanec, který vás vrací do reality, hmatatelný důkaz oprávněnosti vkládaných nadějí.  Je to štípnutí rukou s nůžkami místo prstů, které projedou kůží a zadrhnou až o kost. „Super Tuzex Bros beru jako dodržení slibu vůči fanouškům i lidem, kteří mi umožnili tu desku začít realizovat a ani po tak dlouhé době se na ni nepřestali těšit,“ říká frontman Tuzex.

„Ty songy jsem nehrál dva roky a existují ještě delší dobu, přesto jsem jim chtěl dát novější podobu. Řídil jsem se instinktem. Není to album, které by znělo, jako kdybych ho nahrával dneska, ale stejně jsme se s Markem Kopeckým snažili využít jeho studio nejlíp, jak to šlo,“ popisuje Tuzex práci na posmrtné nahrávce, která stvrzuje kreativní síly Scissorhands.        

Super Tuzex Bros má díky tomu všechnu fascinující drzost debutu. Chová se páskovsky jako rock'n'roll, chuligánsky jako punk, bezostyšně jako nu-rave a je jí to jedno. Sice vám může být líto, že už to Scissorhands nebudou ani opakovat ani dál pokračovat, ale díky Super Tuzex Bros vás nikdo nepřesvědčí, že to byl jen sen. 


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT Alternative | Rock

obal alba

Květy

Jablko jejího peří
Dostupné varianty
CD 299 Kč
obal alba

Vladimír Václavek a Iva Bittová

Bílé inferno
Dostupné varianty
CD 299 Kč
MC 79 Kč
LP 799 Kč
obal alba

Traband

Přítel člověka
Dostupné varianty
CD limit. ed. 399 Kč
obal alba

Prouza

V tichosti
Dostupné varianty
CD 299 Kč
obal alba

Květy

Střela zastavená v jantaru
Dostupné varianty
CD 299 Kč
INDIES SCOPE
© Indies Scope

IČ 17591864     /     Cejl 825/20, Zábrdovice, 602 00 Brno